Πολιτική Ακυρώσεων και Επιστροφών Παραγγελιών

  • Εγγύηση της παράδοσης της παραγγελίας αποτελεί η υπογραφή του παραλήπτη στη φόρμα παραγγελίας. Όταν δεν δύναται να υπογράψει ο ίδιος ο παραλήπτης μπορεί να υπογράψει ένα τρίτο πρόσωπο.
  • Σε περίπτωση που ο παραλήπτης αρνείται για οποιονδήποτε λόγο να υπογράψει, ο αποστολέας δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσει την παράδοση και να αρνηθεί οποιανδήποτε χρέωση.
  • Οι παραγγελίες που αφορούν αυθημερόν παράδοση ή για την επόμενη μέρα, δεν ακυρώνονται. Αυτό συμβαίνει διότι γίνεται η προετοιμασία της παραγγελίας που περιλαμβάνει μη αναστρέψιμη τροποποίηση των λουλουδιών. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις οι ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως και δύο (2) ημέρες πριν την παράδοση για τα φρέσκα λουλούδια και τρεις (3) ημέρες πριν την παράδοση για τα υπόλοιπα προϊόντα και γίνεται επιστροφή χρημάτων.
  • Παράπονα σχετικά με την ποιότητα των λουλουδιών γίνονται δεκτά αυθημερόν κατόπιν της παράδοσης και μόνο από τον αποστολέα. Σε αυτήν την περίπτωση αντιπροσωπός μας ελέγχει αν υπάρχει όντως πρόβλημα, και αν υπάρχει πρόβλημα, αντικαθιστάται το προϊόν ή γίνεται επιστροφή χρημάτων όπου κριθεί αυτό απαραίτητο, από την εταιρία. Σε περίπτωση που ο αποστολέας δε δύναται να επικοινωνήσει μαζί μας εντός της ημέρας, ο παραλήπτης πρέπει να φροντίσει να στείλει φωτογραφικό υλικό έτσι ώστε να διαπιστωθεί το ελάττωμα εφόσον υπάρχει. Ο αποστολέας καλείται να επικοινωνήσει με την επιχείρηση εντός μίας (1) ημέρας από το συμβάν, ώστε να εγκρίνει τη διαδικασία εφόσον έχει αποδειχτεί πως το προϊόν χρήζει αντικαταστάσης.