Άλλη μία περίσταση για την οποία ξεπερνούμε τις προσδοκίες. Διακοσμούμε με τρόπο μοναδικό το ιερό μυστήριο της βάφτισης και την εκδήλωση που την ακολουθεί. Με ασύγκριτη ευελιξία στο θέμα και στην παλέτα που θα επιλέξετε, τα λουλούδια μας θα αναδείξουν αυτή την όμορφη στιγμή με ένα αποτέλεσμα, ονειρικό.

ΒΑΦΤΙΣΗ

BY FIORENTINO LFS

Abstract Yellow

Γιορτάστε τη βάφτιση με ένα μοναδικό στυλ, όπου τα κίτρινα λουλούδια κυριαρχούν, δημιουργώντας μια crafty και αυθεντική ατμόσφαιρα. Τα κλαδιά προσδίδουν μια οργανική πινελιά, ενώ σε συνδυασμό με την κομψότητα των λεπτών κίτρινων λουλουδιών, δημιουργούν μια τέλεια ισορροπία μεταξύ φυσικής απλότητας και εκλεπτυσμένης ομορφιάς.

Rainbow Christening

Σαν να επέλεξε τα λουλούδια ένα παιδί, αλλά τα συνέθεσε ένας πολύ έμπειρος ανθοδέτης! Μας εμπνέουν οι προτάσεις σας. Εμείς οφείλουμε να τις αναδείξουμε σε κάτι παραπάνω από ό,τι είχατε ονειρευτεί.

Boho-chic Christening

Για όσους αγαπούν την bohemian αισθητική. Το κάθε ύφος διακόσμησης, μπορεί να επικοινωνήσει συναισθήματα χαράς, παιδικότητας και τρυφερότητας. Ιδού η απόδειξη.

Για να κάνουμε την οργάνωση των διακοσμήσεων της δικής σας εκδήλωσης ακόμη πιο εύκολη, έχουμε δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο που θα σας εξασφαλίσει την γρήγορη και στοχευμένη απάντησή μας με ενδεικτική προσφορά. Διαφορετικά, θα χαρούμε να λάβουμε πληροφορίες μέσω email στο events@fiorentino.gr