ΓΑΜΟΣ

BY FIORENTINO LFS

Εδώ, που αναδεικνύεται το έργο μας. Εδώ, που ξεχωρίζουμε. Στις υψηλές σας προσδοκίες. Στην περίσταση του γάμου. Στο ιερό του μυστήριο. Στη συγκίνηση. Στους ανθρώπους που σας αγαπούν και είναι δίπλα σας. Εκεί, αξίζει με τα πιο όμορφα λουλούδια, να βιώσετε μία στιγμή που θα μείνει ανεξίτηλη για μία ζωή.

Η μεγαλύτερη μας επιβράβευση έρχεται από την μεγαλύτερή μας πρόκληση. Τον γάμο. Μέσα από τη βαθιά γνώση της ανθοδετικής τέχνης, ξεφεύγουμε από το κοινό και προβλεπόμενο και δημιουργούμε κάθε φορά, μοναδικά.

Με σημεία εξυπηρέτησης σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Λάρισα, είμαστε δίπλα σας ακόμη και για destination weddings πανελλαδικά, αλλά και στο εξωτερικό. Έχουμε επενδύσει στα μέσα και τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα, με την παροχή υψηλών υπηρεσιών, τη συνεχή εξέλιξη και τον σεβασμό στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Σας ακούμε. Είμαστε δίπλα σας. Σε κάθε βήμα.

Για να κάνουμε την οργάνωση των διακοσμήσεων της δικής σας εκδήλωσης ακόμη πιο εύκολη, έχουμε δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο που θα σας εξασφαλίσει την γρήγορη και στοχευμένη απάντησή μας με ενδεικτική προσφορά. Διαφορετικά, θα χαρούμε να λάβουμε πληροφορίες μέσω email στο events@fiorentino.gr

Gallery