Τι πρέπει να γνωρίζετε για την αποστολή παραγγελίας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα

  • Οι παραγγελίες με παράδοση στις ανωτέρω πόλεις, εκτελούνται με οδηγούς της  εταιρίας μας και όχι με εξωτερικούς οδηγούς ή με courier. Έτσι, επιτυγχάνεται η καλύτερη και πιο ασφαλής αποστολή του δώρου σας. Σε περιπτώσεις που σημειώνεται μεγάλος φόρτος παραγγελιών, για την εμπρόθεσμη παράδοση ενδέχεται να εξυπηρετήσουν και εξωτερικοί οδηγοί, με την εγγύηση της Fiorentino LFS.
  • Εφόσον η παραγγελία σας, αποστέλλεται σε τρίτο, τότε πρέπει να γνωρίζετε πως το τηλεφωνικό μας κέντρο καλεί τον παραλήπτη έτσι ώστε να κανονιστεί το εύρος ώρας παράδοσης για να αποφευχθεί η μη παράδοση του δώρου σας σε περίπτωση που λείπει από τη διεύθυνση παράδοσης. Παραγγελίες χωρίς τηλέφωνο και επικοινωνία με τον παραλήπτη, δε γίνονται δεκτές. Προσοχή, σε περίπτωση αποτυχίας παράδοσης, ο αποστολέας ενδέχεται να χρεωθεί ξανά με τα έξοδα αποστολής.
  • Η επιχείρηση, συναλλάσεται ΜΟΝΟ με τον αποστολέα/αγοραστή. Κανένας τρίτος δεν έχει δικαίωμα να ρωτήσει πληροφορίες για την αποστολή και την παράδοση και η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να ασκήσει τους όρους περί απορρήτου. Δεν αποκαλύπτονται στοιχεία τόπου αποστολής και παράδοσης. Επίσης, ο αποστολέας σε περίπτωση που ζητήσει παράδοση χωρίς να γνωρίζει τη διεύθυνση, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μην παράσχει στοιχεία στον αποστολέα για τόπο παράδοσης.
  • Ο παραλήπτης, διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την παράδοση και έτσι, το προϊόν επιστρέφεται στην έδρα της επιχείρησης. Η επιχείρηση επικοινωνεί με τον αποστολέα για το πώς θα διαχειριστούν την παραγγελία.
Ωράρια Αποστολών Αθηνών

Οι αποστολές εντός λεκανοπεδίου Αττικής, διαμορφώνονται με χρέωση ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση που έχει η έδρα μας από τον τόπο παράδοσης. Η χρέωση είναι 0.80€/χλμ. Οι αυθημερόν αποστολές εκτελούνται για παραγγελίες που γίνονται ως τις 14:30. Παραγγελίες δεν εκτελούνται τις Κυριακές λόγω του ότι η επιχείρηση παραμένει κλειστή, εκτός αν αποφασίσει αντίθετα. Σε αυτή την περίπτωση η επιχείρηση με ανάλογες ειδοποιήσεις θα ενημερώσει το κοινό για την λειτουργία της.

Ωράρια Αποστολών Θεσσαλονίκης

Οι αποστολές στη Θεσσαλονίκη, γίνονται με χρέωση ανάλογα με την περιοχή. Οι περιοχές χωρίζονται σε τρεις ζώνες ανάλογα με τον ΤΚ της περιοχής. Οι χρεώσεις είναι 5€ για τη ζώνη Α, 10€ για τη ζώνη Β και 25€ για τη ζώνη Γ. Οι αυθημερόν αποστολές εκτελούνται για παραγγελίες που γίνονται ως τις 19:30. Παραδόσεις γίνονται και τις Κυριακές.

Αποστολές Λάρισας

Οι αποστολές στη Λάρισα, γίνονται με χρέωση 5€ για οποιαδήποτε περιοχή. Οι αυθημερόν αποστολές εκτελούνται για παραγγελίες που γίνονται δεκτές ως τις 19:30. Παραδόσεις γίνονται και τις Κυριακές.

Τι πρεπει να γνωρίζετε για την αποστολή ΕΚΤΟΣ Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας, δηλαδή τις αποστολές με courier | Χρέωση μεταφορικών 7

~ Οι παραγγελίες εκτός των προαναφερόμενων πόλεων, πραγματοποιούνται μέσω courier και γίνονται δεκτές για αυθημερόν ετοιμασία και παραλαβή από τη συνεργαζόμενη εταιρία courier, έως και τις 16:00, σε κάθε άλλη περίπτωση η παραγγελία θα αποσταλεί στην courier την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

~ Η εταιρία μας προστατεύει το προϊόν σας με το καλύτερο packaging που μπορεί να γίνει και σε καμία περίπτωση αυτό δεν ενδείκνυται για δώρο.

~ Η εταιρία μας και η  courier δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε φθορά στο προϊόν που έχετε επιλέξει.

~ Παραδόσεις με courier δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα.

~ Χρόνος παράδοσης : Αναλογα με την περιοχή παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες .

~ Δύσβατες περιοχές: Ρωτήστε μας εάν η περιοχή σας υποστηρίζεται απο την courier.

~ Παραδόσεις δε γίνονται με ραντεβού, ούτε συγκεκριμένες ημέρες. Το πεδίο “Επιλέξτε ημερομηνία παράδοσης”, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για αποστολές με courier.